18/03/2014

BEat Right

BEat Right
VCounselling & Behaviour Modification

Το VCounselling & Behaviour Modification έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα BEat Right, μία βραχύχρονη ομαδική θεραπεία για την απώλεια βάρους χρησιμοποιώντας μια καινοτόμα τεχνική.

Έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν αφήνετε τον/η σύζυγό σας ή άλλον σημαντικό άνθρωπο για σας να δει το γυμνό σώμα σας; Φοβάστε να δείτε τον εαυτό σας με μπικίνι; Γίνεστε λίγο εμμονικοί με το σώμα σας; Έχετε αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να κλείσετε τον εαυτό σας στο σπίτι τα σαββατοκύριακα λόγω της αμηχανία που έχετε λόγω των παραπανίσιων κιλών; Το πρόβλημα του βάρους σας έχει μειώσει την αυτοπεποίθηση και έχει επηρεάσει τη δουλειά σας; Ποιά είναι τα επίπεδα ενέργειά σας; Έχουν βυθιστεί τόσο πολύ σε σημείο εξάντλησης από τότε που βάλατε παραπάνω κιλά; Έχει γίνει πολύ πιο δύσκολο να σηκωθείτε από το καναπέ;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος του γιατί έχετε πάρει κιλά και γιατί δεν μπορείτε να τα χάσετε, έχει έρθει η ώρα να κάνετε μια αλλαγή! Είστε έτοιμοι για αυτό και για αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε το BEat Right.

Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει σε ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος και να το διατηρήσουν με επιτυχία. Χρησιμοποιούμε μια καινοτόμο τεχνική, τεχνικές της γνωστικής - συμπεριφορικής θεραπείας σε συνδυασμό με την κλινική υπνοθεραπεία ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιτύχουν όχι μόνο τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους, αλλά και να βελτιώσουν την αυτοεκτίμηση και την ευημερία τους.

Το BEat Right θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά, ως μέρος ενός πλάνου απώλειας βάρους που περιλαμβάνει διατροφή (σε συνεργασία με διατροφολόγο), άσκηση και ψυχοθεραπεία.

Το BEat Right μπορεί να σας βοηθήσει με τους παρακάτω τρόπους:
  •  Έλεγχος διατροφής
  • Αύξηση κινήτρου για άσκηση
  • Παροχή εκπαίδευσης δεξιοτήτων στην αντιμετώπιση πιθανών λαθών στη διατροφή
  •  Μακροπρόθεσμη διατήρηση του σωματικού βάρους
  • Αλλαγή της εικόνας του σώματος σας και της προσδοκίας σας για την εικόνα του σώματος
  • Βελτίωση της αυτοεκτίμηση σας
  • Διαχείριση του άγχους σας
  • Αντιμετώπιση συναισθηματικών ζητημάτων που σχετίζονται με την απώλεια βάρους
  • Στόχοι τόσο για την απώλεια βάρους αλλά και της συντήρησής του

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του προγράμματος BEat Right, το οποίο θα τρέχει γκρουπ (8-12 ατόμων) ομαδικών & ατομικών συνεδριών για απώλεια βάρους και, ως εκ τούτου, αν θέλετε να δημιουργήσουμε το σωστό πρόγραμμα για εσάς, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

BEat RightΚέντρα Διατροφής
Όποιο κέντρο διατροφής θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί μας, με μεγάλη μας χαρά να παρουσιάσουμε το project μας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Διάρκεια: 12 – 16 συναντήσεις ανά 15 ημέρες από 1.5 ώρα
Ημέρες και ώρες: Βάση της διαθεσιμότητας των συμμετεχόντων
Τόπος: Προς επιβεβαίωση
Κόστος: 480Ε το άτομο
Τηλ. Επικοινωνίας: 694-3718475
                                 693-7085682  

Εισηγήτριες

  • Βασιλική Παπαγεωργίου, M.Sc. στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία και μετεκπαιδεύσεις στην Θεραπεία συμπεριφοράς, γνωστική – συμπεριφορική θεραπεία και θεραπεία αποδοχής & δέσμευσης.
  • Βαλέρια Κιλαμπέρια, M.Sc. στη Ψυχολογία και στη συμβουλευτική με μετεκπαιδεύσεις στη Θεραπεία συμπεριφοράς & στη κλινική υπνοθεραπεία.



No comments:

Post a Comment